Lyssna på musik från din telefon

Nuförtiden är det få ungdomar som vet vad en free-style eller en discman är för något. Det vill säga en bärbar kassett eller cd-spelare. Idag har även mp3-spelarna spelat ut sin roll eftersom de flesta telefoner kan spela musik direkt från telefonen. Så köp något som passar dig.

Maxa ljudet

Det enda som behövs för att njuta av musiken direkt från din telefon är en högtalare eller ett par hörlurar. Det finns ett stort utbud av både bluetooth hörlurar och högtalare i alla prisklasser. Ofta gäller regeln, ju mer pengar desto bättre kvalitet. Exempelvis för att få bättre ljud och brusreducering, samt att ljudet inte ”läcker”. Det finns mindre och större bluetooth högtalare. Och här gäller ju större, desto dyrare.

Vilken typ av hörlurar passar dig?

Oavsett vilka hörlurar du behöver är det stor chans att du hittar några som passar. Det finns sådana som passar när en ska sporta, med stora lurar eller sådana som är små och behändiga. De flesta hörlurar har numer bluetooth, men för den som ändå vill ha sladd så finns det fortfarande kvar. Ljudet blir mindre svajigt med sladd. Hitta det som passar dig och din livsstil bäst.

 

Arkiv

Kategorier