Tillbehör till din nya Google telefon

Om du precis har köpt en ny Google telefon kan det vara en god idé att även införskaffa lite tillbehör till den. För att inte din nya telefon ska gå sönder om du skulle råka tappa den är ett skydd en bra investering. Det finns dessutom flera olika skydd att välja bland.

Skydd till telefonen

Först behöver du ett ordentligt och stötdämpande skal som hjälper dig att undvika repor och sprickor i telefonen. Det finns en mängd olika att välja bland och det gäller att hitta en sida som säljer sådana.

Ett annat tips är att du köper till ett linsskydd för att undvika att linserna till kameran får repor. Får du repor på linsen kan det påverka kvaliteten på foton du tar med den.

Telefonfodral

Det finns också skydd i form av telefonfodral i olika utföranden. Du kan till exempel köpa ett fodral med plats för dina konto- och kreditkort. På så sätt slipper du bära runt på en telefon och en plånbok. Du kan istället ha allt på samma ställe.

Var noga med att skydda din nya telefon, det kommer du spara pengar på i det långa loppet. Även fast det kanske kommer kosta dig lite extra i början.